Vacature : Smile Consulent

Lightfalls is op zoek naar een Smile Consulent met affiniteit voor esthetiek om ons team te versterken. Als leading innovator binnen de cosmetische tandheelkunde zoeken we de geschikte persoon die mee wil werken aan onze groei.

Functiebeschrijving

Als Smile Consulent ben je de draaischijf van de Lightfalls (Dental) Clinic. Jouw functie bestaat uit het verlenen van gepersonaliseerd smile advies aan potentiële klanten en in dit in alle stappen van de funnel. Je bent het eerste aanspreekpunt , je contacteert je cliënten telefonisch, geeft uitleg en plant hen in voor een adviesgesprek. Op een gepersonaliseerd smile advies bekijk je samen met de tandarts wat mogelijk is. Je stelt een behandelplan op en overloopt dit samen met de potentiële klant. Je registreert alle acties in ons CRM systeem en zorgt voor een perfecte administratieve opvolging.

Profiel

Je voelt je als een vis in het water in de wereld van glamour en beauty. Je legt makkelijk en graag contact. Je vindt het heerlijk om jouw brand actief te promoten en gepassioneerd te spreken over de impact van een mooie smile en de oplossingen die wij hiervoor bieden. Met een glimlach ben jij gemotiveerd en vastbesloten om jouw verkoopdoelen te bereiken of zelfs te overstijgen. Je hebt bij voorkeur verkoop ervaring en jouw maturiteit schept vertrouwen. Je bent zeer zelfstandig, sterk communicatief en hebt een ondernemersgeest. Als dynamische professional hou je niet van stilzitten en vind je het vanzelfsprekend om flexibel te werken. Kennis of ervaring in het dentale is een pluspunt maar geen must. Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en je spreekt vlot Engels & Frans.

Wij bieden

  • Vast contract
  • Voltijds: 38u/ week
  • Flexibele uren
  • Snelgroeiend bedrijf
  • Boeiende sector
  • Grote autonomie
  • Uitdagende targets
  • Een competitief salaris aangevuld met bonussen
  • Gsm & laptop

Solliciteren?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar frederik@lightfallsclinic.be
Enkel kandidaten die uitgenodigd worden voor een interview, worden gecontacteerd.

Contact en plaats van tewerkstelling

BVBA Tandarts Evelyne Jacquemyns – Lightfalls Dental Clinic
Regenboog 1
9090 Melle

Contactpersoon Frederik Braet
frederik@lightfallsclinic.be
09 224 23 71

 

Afspraak