Praktijk

Lightfalls Tandartsen – Tandheelkunde met extra oog voor esthetiek.

Wij staan in voor de gezondheid van uw tanden met éxtra aandacht voor de esthetiek van uw glimlach.

U kan in onze tandartsenpraktijk terecht voor een controle afspraak of tandsteenreiniging, kronen & bruggen, chirurgische extractie en implantaten, orthodontie & myofunctionele therapie (knarsen/klemmen).

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in porseleinen facetten of facings (esthetische/cosmetische tandheelkunde) en speciale occlusiecorrigerende beetplaten voor mensen met rug-, nek- & hoofdpijn klachten en sporters.

Onze tandartsen en maxillo-faciaal chirurg staan in dienst van uw glimlach.

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. vrijdag op volgende uren:

  • Maandag: 9u00-19u00
  • Dinsdag: 9u00-19u00
  • Woensdag: 9u00-19u00
  • Donderdag: 9u00-19u00
  • Vrijdag: 09u00-18u00

De Lightfalls Dental Clinic is gesloten in het weekend en op feestdagen.

Tarieven behandelingen

Wij behandelen onze patiënten met de beste producten en de meest innovatieve technologieën en krijgen hierbij ondersteuning van onze gemotiveerde tandartsassistentes en tandlabo’s met jarenlange ervaring. Onze tandartsen en tandartsassistenten blijven zich voortdurend bijscholen om mee te zijn op vlak van de laatste behandelingsmethoden en materialen.

De tarieven van de ziekenfondsen of mutualiteiten laten ons niet toe om u deze kwaliteitsnormen, waar wij heel veel belang aan hechten, te kunnen aanbieden. Wij zijn dus een niet-geconventioneerde tandartsenpraktijk.

Op lange termijn zijn onze kwaliteitsbehandelingen, gebaseerd op kennis, goede materialen en technologie, zeker en vast in uw voordeel.
Wenst u graag de tarieven te weten van een specifieke behandeling? Vraag hier een afspraak aan en wij stellen dan met veel plezier een passend behandelingsplan en een gedetailleerde offerte voor u op.

Betaalmogelijkheden

Wij aanvaarden cash, bancontact, creditcards en u kan ook bij ons betalen met de Payconiq app.

Bereikbaarheid & ligging

Adres Lightfalls Dental Clinic
Regenboog 1
9090 Melle
Telefoonnummer: 09 224 23 71
Email: info@lfdental.be

Afspraak