De Lightfalls Regenerative Clinic : een introductie

Velen weten het al, Lightfalls is een high-end multidisciplinaire kliniek in Melle met verschillende expertise domeinen. Op het eerste verdiep is de tandartspraktijk en op de gelijkvloers de Regeneratieve-Esthetische Clinic. Maar wat doen zij nu eigenlijk?

De Lightfalls Regenerative Clinic focust op schoonheid, gezondheid, energie en het hiervan kunnen genieten met de passende uitstraling. Met andere woorden: regeneratieve, preventieve & cosmedische behandelingen met het accent op healthy ageing.

 

Dit kan met behulp van regeneratieve behandelingen zoals PRP en LPRF (die slim gebruik maken van het herstellend vermogen van ons lichaam), esthetische geneeskunde (laserbehandelingen, peelings, microneedling,…), injectables (skinboosters, fillers, …), pijnverlichting, en coaching o.v.v. voeding en work-life balans.

 

Benieuwd of ze iets voor jou kunnen betekenen? Ga naar https://lightfallsclinic.be/ of vraag meer info aan de balie.

Afspraak