Door de sluiting zijn de wachttijden langer dan normaal, gelieve dit in het achterhoofd te houden bij annulatie van een afspraak.

Uw tandartspraktijk is sinds eergisteren heropend en we zijn heel blij u opnieuw te kunnen behandelen! We blijven onze interne werking dagelijks evalueren en brengen waar nodig verbeteringen aan om ieders veiligheid te kunnen garanderen.

Gezien de praktijk 7 weken gesloten bleef, moesten heel wat afspraken verplaatst worden, voor sommige patiënten zelfs meerdere keren. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar gelieve er rekening mee te houden dat, na evaluatie van de veiligheidsmaatregelen, we bepaalde afspraken in de toekomst nog zullen moeten uitstellen. Onze opstart gebeurt ook gradueel, wat betekent dat wij nu dagelijks minder patiënten kunnen behandelen dan voordien.

Indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen willen wij u vriendelijk vragen deze minimum 72 uur op voorhand te annuleren. Zo kunnen wij tijdig anticiperen en patiënten op de wachtlijst helpen. Hou er wel rekening mee dat afspraken die nu geannuleerd worden niet meteen opnieuw zullen kunnen ingepland worden en u dus even zal moeten wachten voor u kan langskomen.

We beseffen dat dit alles voor sommigen onder jullie ongemakken met zich kan meebrengen, maar weet dat ons hele team zijn uiterste best doet om u zo snel, maar ook zo veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn!

De maatregelen die wij genomen hebben om ieders veiligheid te kunnen garanderen kan u hier raadplegen.

Bedankt voor uw begrip.

Afspraak