Voorzorgsmaatregelen inzake het coronavirus (covid19)

voorzorgsmaatregelen inzake coronavirus Lightfalls Dental Clinic

In het kader van het coronavirus (covid19) zijn we genoodzaakt de patiënten en onszelf extra te beschermen om de kans op besmetting en overdracht te minimaliseren. Wij danken u alvast voor uw medewerking en uw begrip.

Om de hygiëne binnen de tandartspraktijk te kunnen garanderen vragen wij u rekening te houden met volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Kom alleen of met maximaal 1 begeleider (geen risicogroep) naar uw tandartsafspraak. Hiermee willen wij een te drukke wachtzaal vermijden en zo kunnen we iedereen op voldoende afstand van elkaar houden.
  • Voelt u zich niet goed? Gelieve te bellen naar 09 224 23 71 om uw afspraak te verplaatsen.
  • Gelieve zelf voldoende de handen te wassen en uw handen te ontsmetten. Aan de balie hebben wij ontsmettingsmiddel staan, in de toiletten hebben we ontsmettende zeep.
  • Onze tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten dragen bij elk contact met patiënten handschoenen en mondmaskers, wassen na elke patiënt hun handen met water en ontsmettende zeep. Daarnaast wordt het materiaal zoals altijd voor elke patiënt gesteriliseerd.

Bedankt om rekening te houden met deze regeling dit in het kader van de gezondheid van uzelf en uw medemens.

Het Lightfalls Dental Clinic Team

 

Afspraak