Nieuwe data basis workshop Buteyko-ademhaling: donderdagavond 19/07 en 16/08

Buteyko ademhaling

Leer in één workshop de basistheorie over ademhaling, hoe je een verstopte neus aanpakt zonder medicatie, en hoe je je ademhaling door middel van oefeningen kan verbeteren.

Dat ademen vrij belangrijk is wist je uiteraard al. Dat te veel, te zwaar of verkeerd ademen schadelijk kan zijn voor je gezondheid misschien niet. Minstens 150 ziektes werden al gelinkt aan een verkeerde ademhaling. Scheve en ‘slechte’ tanden zijn hier een voorbeeld van, maar ook vermoeidheid, slaapafwijkingen, diabetes, crohn, nekpijn, hoofdpijn, klemmen en knarsen (bruxisme),… In deze workshop legt tandarts Charlotte Van Belle de basis uit over ademhaling: een kort stukje theorie, hoe je je ademhaling kan meten, je neus vrijmaken zonder medicatie en neussprays, en je ademhaling door middel van oefeningen verbeteren.

Een juiste ademhaling kan helpen bij: vermoeidheid, stress, paniekaanvallen, astma, hooikoorts, snurken, retentie van een orthodontische behandeling, gevoeligheid voor gaatjes in je tanden, tandenknarsen, maag- en darmklachten, verbeteren van sportprestaties en nog zo veel meer.

Datum & tijdstip

Donderdag 19/07 van 19u00-21u00

of

Donderdag 16/08 om 19u00-21u00

Locatie

Lightfalls Dental Clinic

Regenboog 1

9090 Melle

Voor info of inschrijving mail naar

respiredental@gmail.com

Prijs per persoon: €75

 

 

Afspraak